ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξέσπασμα Ιταλίδας για κορωνοϊό: «Όλοι πεθαίνουν σαν σκυλιά – Άντε στο διάολο» (βίντεο)

Ξέσπασμα Ιταλίδας για κορωνοϊό: «Όλοι πεθαίνουν σαν σκυλιά – Άντε στο διάολο» (βίντεο)

Ξέσπασε μια Ιταλίδα από το Μπέργκαμο, με αφορμή τον θάνατο του πατέρα της από τον κορωνοϊό, το βίντεο που δημοσίευσε έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Δεν είναι δίκαιο που ο πατέρας μου πέθανε έτσι. Όλοι πεθαίνουν σαν τα σκυλιά, σαν τα γουρούνια. Ακόμη και σήμερα οι άνθρωποι λένε πως ήταν ηλικιωμένοι, ήταν άρρωστοι: ήταν ο πατέρας μου, δεν ήταν μεγάλος και δεν ήταν άρρωστος. Άντε στο διάολο», είπε η Ρομπέρτα Ζανινόνι, κόρης του Τζιουζέπε, που πέθανε από κορωνοϊό.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε το ιταλικό πρακτορείο Ειδήσεων, η νεαρή γυναίκα ξεσπά και μιλά για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται η περιοχή Μπεργκάμο, που έχει πληγεί θανάσιμα από τον κορωνοϊό. «Στην Βαλ Σεριάνα τώρα ακούγονται μόνο οι σειρήνες των ασθενοφόρων και των καμπανών που θρηνούν. Ίσως οι άνθρωποι που δεν ζουν εδώ να μην το συνειδητοποιούν, αλλά στην κοιλάδα μας πεθαίνουμε σαν να είμαστε σε πόλεμο».

«Πρέπει να περιμένουμε 3 εβδομάδες για την κηδεία του πατέρα μου»

Και συνεχίζει: «Στέλνω πάνω από 10 συλλυπητήρια την ημέρα σε φίλους και γνωστούς στο Facebook, και οι ιδιοκτήτες αναγκάζονται να συγκεντρώνουν τα φέρετρα στις εκκλησίες λες και τα πτώματα είναι αριθμοί. Για τον μπαμπά μου πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 3 εβδομάδες για την κηδεία του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σε μια προσπάθεια να παρακινήσει τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του, λέει: «Στην αρχή αστειευόμουν , έκανα ειρωνικές αναρτήσεις. Μην κάνετε το δικό μου λάθος. Μείνετε σπίτι ακόμη κι αν είστε νέοι άνθρωποι. Προστατέψτε τους αγαπημένους σας από τον κορωνοϊό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.