ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορωνοϊός: Έτσι θα γίνει ο ελλιμενισμός του «Ελ. Βενιζέλος» – Ο Γ. Πλακιωτάκης αποκάλυψε το σχέδιο (βίντεο)

Κορωνοϊός: Έτσι θα γίνει ο ελλιμενισμός του «Ελ. Βενιζέλος» – Ο Γ. Πλακιωτάκης αποκάλυψε το σχέδιο (βίντεο)

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το πως θα ελλιμενιστεί το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ανακοίνωσε σε εκπομπή το MEGA, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς πλέον τα κρούσματα στο πλοίο έχουν φτάσει τα 119.

«Ζήτησα να βρεθεί χώρος, ώστε να μπορεί να προσεγγίσει το πλοίο το λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο θα δέσει στη θέση στο Φανάρι. Στην άκρη του λιμανιού. Και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας θα δούμε πώς θα διαχειριστούμε τους ασθενούντες και τους υγιείς» εξήγησε.

Υπενθυμίζουμε ότι το πλοίο, ιδιοκτησίας της ΑΝΕΚ, στις 29 Φεβρουαρίου ναυλώθηκε από Ισπανική εταιρία για 45 μέρες, προκειμένου να λειτουργήσει ως πλωτό ξενοδοχείο.

Πρώτος σταθμός του το λιμάνι του Τσεσμέ από όπου παράλαβε 300 άτομα – τα οποία στη συνέχεια θα απασχολούνταν ως εργαζόμενοι στο πλωτό ξενοδοχείο. Ο προορισμός του πλοίου θα ήταν το λιμάνι Καντίθ στην Ισπανία.

Αρχές Μαρτίου η Τουρκία επέβαλε τα πρώτα μέτρα περιορισμού. Κάποιο εκ των επιβαινόντων, Τουρκικής υπηκοότητας, επέλεξαν να αποβιβαστούν. Οι μη έχοντες την τουρκική υπηκοότητα έμειναν αναγκαστικά στο πλοίο.

Απαγορεύονται κολύμπι και ψάρεμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στις αποφάσεις του υπουργείου σχετικά με την απαγόρευση του μπάνιου στη θάλασσα και του ψαρέματος, ο κ. Πλακιωτάκης είπε πως “απαγορεύεται το κολύμπι. Πρώτα και πάνω από όλα πρέπει να περιορίσουμε τη διάδοση του ιού. Παίρνουμε μέτρα αντιλαϊκά, αλλά είναι αναγκαία. Είναι αναγκαία όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την διάδοση του ιού. Δεν μιλάμε για το ένα άτομο, αλλά για τις εικόνες όπου συνέρρεαν ανά εκατοντάδες στις παραλίες. Καταλαβαίνω πως δεν ακούγεται καλά όμως πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο Απρίλης είναι ο γκρίζος μήνας για την Ελλάδα. Θα τα επανεξετάσουμε και τέλος Απριλίου, αρκεί να έχουν πάρει όλα καλά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.