ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το γνωρίζατε; – Δείτε τι αποκαλύπτει το χρώμα των μαλλιών για την υγεία σας

Το γνωρίζατε; – Δείτε τι αποκαλύπτει το χρώμα των μαλλιών για την υγεία σας

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε, αποδείχθηκε πως υπάρχουν εκπληκτικά συγκεκριμένες επιπτώσεις στην υγεία για τις ξανθιές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες γυναίκες.

Δεν έχει σημασία τι χρώμα επιλέγουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας, αφού οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι το φυσικό μας χρώμα είναι το βαρόμετρο για την υγεία.

​Διαβάστε τι ακριβώς εννοούν:

Αν είστε ξανθιά: Οι ξανθιές γυναίκες κορίτσια είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στην εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, μια πάθηση των ματιών που μπορεί να προκαλέσει τύφλωση, προειδοποιεί η Svetlana Kogan, γιατρός στη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει έλλειψη της ένωσης λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, που βρίσκεται σε μπιζέλια, λάχανο και σπανάκι.

Εάν είστε κοκκινομάλλα: Κινδυνεύετε από Πάρκινσον. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Χάρβαρντ, οι κοκκινομάλλες έχουν σχεδόν 90% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν τη νόσο. Για να το αποφύγετε η Margaret Lewin, MD, διευθύντρια του Ιατρικού Κέντρου Cinergy Health, συμβουλεύει να λαμβάνετε καθημερινά 400 μικρογραμμάρια φυλλικού οξέος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν είστε μελαχρινή: Τριχόπτωση! Σύμφωνα με το περιοδικό, σχεδόν το 50% των γυναικών που έχουν τριχόπτωση στα μαλλιά τους, είναι μελαχρινές. Το χαμηλό σίδηρο συμβάλλει στην απώλεια μαλλιών, γι’ αυτό οι ειδικοί συστήνουν την αύξηση στην πρόσληψή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.