ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γαλλία: Απαγόρευσαν τα πάντα εκτός από… τον θάνατο! – 833 νέοι θάνατοι σε μία ημέρα από κορωνοϊό!

Γαλλία: Απαγόρευσαν τα πάντα εκτός από… τον θάνατο! – 833 νέοι θάνατοι σε μία ημέρα από κορωνοϊό!

Η Γαλλία κατέγραψε 833 νέους θανάτους από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο, παρά το γεγονός ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας και οι λοιποί ασφυκτικοί περιορισμοί στην ζωή των πολιτών κλείνουν τέσσερις εβδομάδες από τότε που τους εξήγγειλε πομπωδώς ο πρόεδρος της χώρας Ε.Μακρόν!

Συνολικά σε 29.752 κρούσματα ανέρχονται οι ασθενείς Covid-19 που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Γαλλίας. Σύμφωνα με το υπουργείο Γαλλίας, 831 ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο μόνο το τελευταίο 24ωρο με επιπλοκές από τη νόσο Covid-19, που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Οι διασωληνωμένοι έπειτα από επιπλοκές του κορωνοϊού, ανέρχονται στη χώρα σε 7.072, με 478 περισσότερους το τελευταίο 24ωρο. Στα θετικά της ημέρας, ο ημερήσιος αριθμός ασθενών που βγήκαν από τον αναπνευστήρα, που ανέρχεται σε 94 από την Κυριακή.

«Ανοιχτή πληγή» τα γηροκομεία, στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Υπολογίζεται πως οι θάνατοι που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, όπως καταγράφονται στα νοσοκομεία αγγίζουν σήμερα τους 6.494, ενώ 2.417 είναι οι νεκροί που κατέληξαν στα γηροκομεία της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορά στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό νεκρών στα γηροκομεία της Γαλλίας έκανε άλλωστε το απόγευμα και ο Έλληνας λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.