ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νοσοκομείο «Παπανικολάου»: Σε καραντίνα 29 εργαζόμενοι λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Νοσοκομείο «Παπανικολάου»: Σε καραντίνα 29 εργαζόμενοι λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σε καραντίνα τέθηκαν 29 εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» λόγω των τεσσάρων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο νοσηλευτικό προσωπικό.

​Ο κ. Γιαννάκος μιλώντας στον Focus Fm 103,6,αναφερόμενος στα τέσσερα κρούσματα της νόσου στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, είπε ότι εργάζονταν στα δύο τμήματα Covid που έχουν δημιουργηθεί στο νοσοκομείο, εκτιμώντας ότι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η εν λόγω εξέλιξη σχετίζεται με τα μέσα ατομικής προστασίας που παρέχονται στο προσωπικό.

«Για να λειτουργήσει το τμήμα Covid ήρθαν νέοι συνάδελφοι, οι οποίοι μόλις είχαν προσληφθεί, χωρίς να έχουν καμιά εμπειρία» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εξηγώντας ότι νοσηλευτής που ήταν σε καραντίνα αναγκάστηκε να δίνει οδηγίες μέσω τηλεφώνου για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του τμήματος.

Πρόσθεσε ότι 135 υγειονομικοί υπάλληλοι διαγνώστηκαν θετικοί, εκ των οποίων οι έξι νοσηλεύονται με σοβαρή πνευμονία ενώ εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Καστοριάς έχασε τη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει πολύ μεγάλη έλλειψη, ειδικά σε μάσκες υψηλής προστασίας ffp2 και ffp3» τόνισε ο κ. Γιαννάκος. Εκτός αυτού, όπως σημείωσε, δεν γίνονται τακτικοί εργαστηριακοί έλεγχοι στους υπαλλήλους. Επιπλέον, είπε ότι δεν γίνονται έλεγχοι για κορωνοϊό σε όσους ασθενείς εισάγονται στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων συμπληρώνοντας ότι «πολλοί ασθενείς έρχονται με έναν απλό πονοκέφαλο και μετά από μέρες αποδεικνύεται ότι είναι περιστατικά κορωνοϊού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.