Η «θύελλα» Τραμπ ελπίζω «να μην μας πάρει και μας σηκώσει»...

Κλινική στο Περιστέρι: 34 επιβεβαιωμένα κρούσματα – 129 «ύποπτες» επαφές τέθηκαν σε καραντίνα

Κλινική στο Περιστέρι: 34 επιβεβαιωμένα κρούσματα – 129 «ύποπτες» επαφές τέθηκαν σε καραντίνα

Σε ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, προχώρησε πριν λίγη ώρα ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός, είπε ότι τα θετικά αποτελέσματα από την αντιμετώπιση της πανδημίας, επιτρέπει τη συζήτηση για την σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού.

Είπε ότι τα μέτρα ισχύουν μέχρι 4 Μάιου και ζήτησε από τους πολίτες να τα τηρήσουν το τριήμερο της Πρωτομαγίας. « Εάν βγούμε από το σπίτι θα πρέπει να το κάνουμε με προσοχή. Η έξοδος από το σπίτι γίνεται για συγκεκριμένους λόγους», είπε χαρακτηριστικά.

Για την κλινική στο Περιστέρι είπε ότι από την ιχνηλάτηση στα 34 κρούσματα προέκυψαν 121 στενές επαφές που τέθηκαν σε καραντίνα.

Σε κατ΄οικον περιορισμό τέθηκαν 39 συνεργαζόμενοι γιατροί με την κλινική.

Σε σχέση με τη δόμη στα νότια προάστια, όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.