ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ραγδαία αύξηση των διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα – Δείτε πόσα έγιναν τις τελευταίες μέρες

Ραγδαία αύξηση των διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα – Δείτε πόσα έγιναν τις τελευταίες μέρες

Τεράστια ήταν η αύξηση των διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα.

Συγκεκριμένα, από το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν 12.679 διαγνωστικά τεστ καθώς οι υγειονομικές αρχές έχουν εντείνει τους ελέγχους από τότε ειδικά σε περιοχές που εντοπίζονται νέα κρούσματα ώστε να μην υπάρξει μεγάλη διασπορά του ιού μετά και την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε χθες ο ΕΟΔΥ έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 112.042 τεστ, ενώ τις προηγούμενες μέρες διενεργήθηκε μεγάλος αριθμός καθώς την Τρίτη ανακοινώθηκε ότι έγιναν 6.691 ένα τεστ και την Τετάρτη ανακοινώθηκε ότι έγιναν 5.988.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων και των θανάτων στην Ελλάδα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Την Τετάρτη ανακοινώθηκαν 16 νέα κρούσματα, την Τρίτη 18, και τη Δευτέρα μόλις 10, ενώ 156 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι ημέρες που ακολουθούν κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές καθώς θα δείξουν αν θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις μετά την άρση των μέτρων στις 4 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.