ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Μικρή αύξηση νέων κρουσμάτων και νεκρών

Ιταλία: Μικρή αύξηση νέων κρουσμάτων και νεκρών

Ένα μικρό «βήμα» πίσω έκανε η Ιταλία καθώς οι θάνατοι από κορωνοϊό αυξήθηκαν κατά 262 σήμερα, έναντι 195 την Τετάρτη, σύμφωνα με την ενημέρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, ενώ να νέα κρούσματα ανήλθαν σε 992 έναντι 888 χθες.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων σε μία ημέρα από τις 7 Μαΐου. Πλέον, το σύνολο των νεκρών από τις 21 Φεβρουαρίου οπότε άρχισε να καταγράφεται η επιδημία στην Ιταλία ανέρχεται σε 31.368, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της χώρας και είναι ο τρίτος μεγαλύτερος αριθμός νεκρών μετά τις ΗΠΑ και την Βρετανία.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 223.096, ο πέμπτος υψηλότερος μετά από εκείνον των ΗΠΑ, της Ισπανίας, την Βρετανίας και της Ρωσίας.

Οι άνθρωποι που νοσούν για την ώρα μειώθηκαν σε 76.440 από 78.457 την Τετάρτη.

Σε μονάδες εντατικής θεραπείας νοσηλεύονταν 885 άνθρωποι, αριθμός μικρότερος από τους 893 την Τετάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, 1,820 εκατ. άνθρωποι έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό από 1.779 εκατ. χθες, σε σύνολο πληθυσμού 60 εκατ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.