ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένας νέος θάνατος από κορωνοϊό στη Νότια Κορέα – 267 συνολικά οι νεκροί

Ένας νέος θάνατος από κορωνοϊό στη Νότια Κορέα – 267 συνολικά οι νεκροί

Οι υγειονομικές αρχές της Νότιας Κορέας ανακοίνωσαν ότι κατέγραψαν ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής έναν νέο θάνατο εξαιτίας του νέου κορωνοϊού και 16 κρούσματα μόλυνσης.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού ανήλθε έτσι στους 267 νεκρούς επί συνόλου 11.206 κρουσμάτων μόλυνσης. Το ποσοστό θνητότητας ανέρχεται στο 2,38%. Ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων μόλυνσης έπεσε κάτω από τα 20 για πρώτη φορά τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Από τα νέα κρούσματα, τα τρία εντοπίστηκαν μεταξύ ταξιδιωτών που έφθασαν στη Ν. Κορέα από το εξωτερικό, με το σύνολο των περιπτώσεων αυτού του είδους να ανέρχονται σε 1.215.

Ξεπέρασαν τους 10.200 οι ιαθέντες από κορωνοϊό

Άλλοι 13 ασθενείς βγήκαν από την καραντίνα αφού ιάθηκαν· το σύνολο των ανθρώπων που έχουν αποθεραπευθεί έφθασε κατά συνέπεια τους 10.226. Το ποσοστό των ασθενών που έχουν αποθεραπευθεί ανέρχεται πλέον σε 91,3%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνεται στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την 3η Ιανουαρίου, στη Νότια Κορέα έχουν γίνει τεστ σε 826.000 ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.