Τον νέο ΚΟΚ θα τον πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση. Ήδη δύο δημοσκοπήσεις είχαν κακά μαντάτα...

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο Βέλγιο – Θετικά 16 μέλη πληρώματος πετρελαιοφόρου

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο Βέλγιο – Θετικά 16 μέλη πληρώματος πετρελαιοφόρου

Η καραντίνα θα ισχύσει έως τουλάχιστον τις 4 Ιουλίου καθώς τα μισά από τα μέλη του πληρώματός του βρέθηκαν θετικά στην COVID-19,ανακοίνωσε σήμερα η αρμόδια υπηρεσία διαχείρισης του λιμένα.

Το Minerva Oceania παραμένει στον προβλήτα Leopold του λιμανιού καθώς 15 από τα 26 μέλη του πληρώματός του βρέθηκαν θετικά σε τεστ που διενεργήθηκε για τον κορωνοϊό, ανέφερε εκπρόσωπος του λιμανιού σε δήλωση που εστάλη με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Δύο από τα μέλη του πληρώματος που βρέθηκαν θετικά νοσηλεύονται, αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία, δήλωσε η εκπρόσωπος.

Τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος παραμένουν εντός του πλοίου, με όσους έχουν προσβληθεί από την COVID-19 να βρίσκονται απομονωμένοι σε ξεχωριστές καμπίνες. Η εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε πότε το πλοίο έφθασε στην Αμβέρσα ή από πού ήρθε.

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο MarineTraffic, το πετρελαιοφόρο έφθασε στην Αμβέρσα στις 19 Ιουνίου ύστερα από ταξίδι ενός μήνα από το Ρας Λαφάν στο Κατάρ. Το λιμάνι της Αμβέρσας, όπου εργάζονται περίπου 60.000 άνθρωποι, ανακοίνωσε ότι θα επανεξετάσει την κατάσταση με τις φλαμανδικές υγειονομικές αρχές στις 4 Ιουλίου. Βελγικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει ότι ένα ακόμα πλοίο τέθηκε σε καραντίνα στο λιμάνι τον Απρίλιο, ύστερα από κρούσματα που εντοπίστηκαν στο πλήρωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.