ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καταγράφηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στα Γρεβενά – Ξεκινά ιχνηλάτηση

Καταγράφηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στα Γρεβενά – Ξεκινά ιχνηλάτηση

Ο κορωνοϊός, «έφτασε» και στα Γρεβενά, καθώς χθες Τρίτη 14 Ιουλίου, καταγράφηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα του ιού.

Πρόκειται για μια γυναίκα κι έναν άνδρα, 74 και 73 χρονών, που δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας παραμένει σε κατ’ οίκον νοσηλεία.

Και οι δύο είναι μόνιμοι κάτοικοι Γρεβενών.

Σημειώνεται ότι το πρώτο κρούσμα στα Γρεβενά είχε καταγραφεί στις 28 Μαρτίου, αλλά επρόκειτο για 90χρονη από την Καστοριά. Η ηλικιωμένη νοσηλεύτηκε αρχικά στα Γρεβενά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Κρούσματα σε Λέσβο και Πάρο

Εκτός από τα Γρεβενά, το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε και στην Πάρο, όπως έγινε γνωστό χτες, Τρίτη.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα, με ιδιόκτητη κατοικία στο νησί.

«Ενημερώθηκαν εντός μίας ώρας από την διάγνωση, οι αρμόδιοι φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΚΕΠΥ) αλλά και το ΑΤ Πάρου. Εντός της ημέρας θα ανιχνευτούν οι υγειονομικοί (εντός και εκτός ΚΥ) που δυνητικά εκτέθηκαν στον ιό» ανέφερε ανακοίνωση από το Κέντρο Υγείας του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, τρία κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν σε χωριό στη Λέσβο προκαλώντας συναγερμό στις αρμόδιες αρχές, καθώς έκλεισε για απολύμανση το κέντρο υγείας της Καλλονής, ενώ σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτιση των επαφών των τριών ατόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.