ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυστραλία: Nεκροί εννέα ομογενείς σε γηροκομείο από κορωνοϊό

Αυστραλία: Nεκροί εννέα ομογενείς σε γηροκομείο από κορωνοϊό

Νεκροί εννέα ομογενείς από το γηροκομείο «Βασιλειάδα» της Αυστραλίας, όπου ο κορωνοϊός «χτύπησε».

Συνολικά εννέα ομογενείς έχουν χάσει την ζωή τους στο ελληνικό γηροκομείο, με τελευταίο θύμα μία τρόφιμο. Το γηροκομείο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Αυστραλίας, έχει σχεδόν αδειάσει, καθώς 80 τρόφιμοι έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία, με ορισμένους από αυτούς να φέρονται πως είναι σε σοβαρή κατάσταση. Εντός γηροκομείου παραμένουν ελάχιστοι τρόφιμοι οι οποίοι βγήκαν αρνητικοί στα τεστ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην χώρα της Ωκεανίας, έξω από το γηροκομείο βρίσκονται συνεχώς ασθενοφόρα, με τους συγγενείς των τροφίμων να προσπαθούν μάταια να έρθουν σε επαφή μαζί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Μελβούρνη η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, με τα γηροκομεία να έχουν τις περισσότερες ανθρώπινες απώλειες. Στο γηροκομείο «Βασιλειάδα», όπου συνολικά φιλοξενούνται 150 τρόφιμοι, το πρώτο κρούσμα εμφανίστηκε στις 9 Ιουλίου. Για τις απώλειες, εξέδωσε ανακοίνωση και η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, εκφράζοντας την οδύνη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.