ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ηλίας Μόσιαλος διαψεύδει Βλάντιμιρ Πούτιν για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ηλίας Μόσιαλος διαψεύδει Βλάντιμιρ Πούτιν για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Δεν έχει πειστεί «ο απεσταλμένος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό» καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος από το ρωσικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Και προεξοφλεί ότι «δεν θα εγκριθεί για χρήση σε άλλες χώρες χωρίς τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών Φάσης III».

Και όπως λέει «Έχω τονίσει επανειλημμένα, η φάση III είναι που καθορίζει εάν τα εμβόλια προστατεύουν πραγματικά τους ανθρώπους από τη μόλυνση και εάν είναι αποτελεσματικά δεν έχει γίνει στην Ρωσία.

Οι κλινικές δοκιμές σε μεγάλο αριθμό ατόμων επιτρέπει επίσης στους ερευνητές να αποκαλύψουν σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να μην εμφανίζονται σε μικρότερες μελέτες. Δηλαδή, εάν μια ανεπιθύμητη δράση του εμβολίου έχει συχνότητα εμφάνισης 1 στα 1.000 άτομα προφανώς δεν θα εμφανιστεί σε μελέτη 100 ατόμων».

Πώς ο Η.Μόσιαλος γνωρίζει τι έρευνες έχουν γίνει στην Ρωσία; Άγνωστο!

Με ποια στοιχεία υποστηρίζει ότι «δεν θα εγκριθεί για χρήση σε άλλες χώρες», όταν ανακοινώθηκε επίσημα ότι 20 χώρες έχουν παραγγείλει 1 δισ. δόσεις του εμβολίου; Άγνωστο!

Πώς και με ποια προσόντα διαψεύδει τον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν; Επίσης άγνωστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, «Κυριακή κοντή γιορτή». Αν αποδειχθεί ότι το ρωσικό εμβόλιο είναι αποτελεσματικό, θα σκίσει τα πτυχία του; Ή θα σφυρίξει αδιάφορα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.