
Στους 304, ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν δύο συνάνθρωποί μας.
Συγκεκριμένα, στις 4:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, απεβίωσε ένας 68χρονος αλβανικής καταγωγής, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία.
Είχε εισαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και διασωληνώθηκε την ίδια μέρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έπασχε από αρτηριακή υπέρταση.
Λίγη ώρα μετά, στις 4:40 σήμερα τα ξημερώματα, έφυγε από τη ζωή ένας 87χρονος, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.
Ο ηλικιωμένος άντρας είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 23 Αυγούστου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.