ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαμός στο Twitter για την επιβολή της χρήσης μάσκας στα σχολεία: Οι γονείς αντιδρούν στην κυβερνητική παράνοια (φώτο)

Χαμός στο Twitter για την επιβολή της χρήσης μάσκας στα σχολεία: Οι γονείς αντιδρούν στην κυβερνητική παράνοια (φώτο)

Το πρώτο κουδούνι στα σχολεία χτύπησε σήμερα και το Twitter πήρε «φωτιά» με τα σχόλια των γονιών για την επιβολή της χρήσης μάσκας στους μαθητές, αλλά και τους δασκάλους και καθηγητές τους.

Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα, για όλους, με τους γονείς να αντιδρούν μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους στις κυριότερες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για την κυβερνητική παράνοια με την υποχρεωτική χρήση μάσκας ως μέτρο πρόληψης κατά του κορωνοϊού στα σχολεία.

Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας υπήρξαν αντιδράσεις, καθώς αρκετοί ήταν οι γονείς που συμβούλευσαν τα παιδιά τους να μη φορέσουν μάσκα, καθώς θα βλάψει την υγεία τους.

Μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι μάσκες, που μοιράστηκαν στους μικρούς μαθητές αλλά ήταν τεράστιες ακόμα και για ενήλικους, δείτε κι άλλα σχόλια που έγιναν στο Twitter από αγανακτισμένους γονείς, οι οποίοι στην πλειονότητά τους αντιμετώπισαν με χιούμορ την κατάσταση.





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.