ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άφησαν απροστάτευτο το ΕΣΥ και τώρα τρέχουν: Μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας θα δέχεται μόνο ασθενείς με κορωνοϊό

Άφησαν απροστάτευτο το ΕΣΥ και τώρα τρέχουν: Μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας θα δέχεται μόνο ασθενείς με κορωνοϊό

Αφού άφησαν απροστάτευτο το ΕΣΥ ενόψει του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού τώρα τρέχουν να προλάβουν.

Η κυβέρνηση προχώρησε σε επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ασφυκτική πίεση που δέχονται οι ΜΕΘ, καθώς οι περισσότερες είναι γεμάτες και οι γιατροί σημειώνουν ότι θα χρειαστεί να ανοίξουν επιπλέον πτέρυγες, μετατρέποντας απλά κρεβάτια σε κλίνες ΜΕΘ.

Ενώ σύμφωνα και με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό από τη Δευτέρα θα πρέπει να έχουν μεταφερθεί οι πρώτοι ασθενείς θετικοί στον κορωνοϊό.

Έτοιμα είναι τα σχέδια και για μεταφορά ασθενών σε νοσοκομεία άλλων πόλεων.

Από εκεί και πέρα το υπουργείο Υγείας προχωράει σε σχέδια και για τις άλλες πόλεις και κυρίως στην Αττική, η οποία αν και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση δέχεται μεγάλη πίεση.

Στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, περισσότερες από τις μισές κλίνες ΜΕΘ είναι κατειλημμένες. Πριν από λίγες ημέρες το pronews.gr σας αποκάλυψε πως το σχέδιο είναι να αδειάσουν τα νοσοκομεία από ασθενείς που δεν έχουν κορωνοϊό για να εξυπηρετούνται τα περιστατικά COVID.

Μάλιστα σύμφωνα με το MEGA το σχέδιο αυτό φαίνεται να τίθεται σε ισχύ, καθώς όπως αναφέρει ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής μέσα στις επόμενες ημέρες θα μετατραπεί αποκλειστικά σε κέντρο Covid-19, δηλαδή θα νοσηλεύει αποκλειστικά ασθενείς που νοσούν από τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.