«Δεν έχεις κορωνοϊό;- Θα δούμε που θα σε βάλουμε» – Το νέο… σχέδιο του υπουργείου Υγείας για να βρεθούν ΜΕΘ

«Δεν έχεις κορωνοϊό;- Θα δούμε που θα σε βάλουμε» – Το νέο… σχέδιο του υπουργείου Υγείας για να βρεθούν ΜΕΘ

Το νέο σχέδιο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια για να βρεθούν κλίνες COVID στην βόρεια Ελλάδα είναι… να αδειάσουμε τα νοσοκομεία απ’ όσους δεν έχουν κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες αδειάζουν όλα τα νοσοκομεία που νοσηλεύουν ασθενείς με άλλα νοσήματα στο ΕΣΥ, ώστε μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τα περιστατικά COVID.

Η αρχή έγινε από τη Θεσσαλονίκη, όπου σταδιακά τα περισσότερα νοσοκομεία θα αρχίσουν να διαθέτουν περισσότερες κλίνες ΜΕΘ για τον κορωνοϊό δεδομένης της αύξησης που καταγράφει ακόμη η επιδημία στη χώρα μας, παρά το lockdown.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συγκάλεσε νωρίτερα το μεσημέρι τηλεδιάσκεψη, με όλους τους Διοικητές των Νοσοκομείων της Μακεδονίας και της Θράκης. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν και ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης και ο Πρόεδρος του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κικίλιας έδωσε σαφείς οδηγίες στους Διοικητές για το επιχειρησιακό σχέδιο που αναπτύσσεται, για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα που δοκιμάζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.