ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα τρία κόλπα για να σταματήσετε άμεσα τον λόξιγκα

Τα γνωρίζατε;

Τα τρία κόλπα για να σταματήσετε άμεσα τον λόξιγκα

Ας μην κρυβόμαστε, ο λόξιγκας αποτελεί μία κατάσταση εξαιρετικά ανυπόφορη και σε ορισμένες μάλιστα φορές αρκετά εκνευριστική.

​Συνήθως, προκαλείται μετά την κατανάλωση ενός μεγάλου γεύματος, την παλινδρόμηση οξέων από το στομάχι, το αλκοόλ ή το έντονο στρες.

Και κάθε φορά που μας πιάνει, θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτόν, το συντομότερο δυνατό.

​Δείτε παρακάτω κάποιες τεχνικές όπως τις συστήσει η δρ. Μισέλ Μακόμπερ.

  • Να φάτε ένα κομμάτι ψωμί
  • Να φάτε μια κουταλιά ζάχαρη
  • Να πιείτε ένα ποτήρι νερό σκυμμένοι.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξηγεί η γιατρός, αυτά τα τρία «κόλπα» ηρεμούν τον αντανακλαστικό σπασμό του διαφράγματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.