ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Νέο σοβαρό συμβάν με αλλεργική αντίδραση από το εμβόλιο της Pfizer

ΗΠΑ: Νέο σοβαρό συμβάν με αλλεργική αντίδραση από το εμβόλιο της Pfizer

Οι πρώτες αντιδράσεις οργανισμών από το εμβόλιο της Pfizer έκαναν την εμφάνισή τους, με έναν υγειονομικό υπάλληλο από την Αλάσκα να παρουσιάζει σοβαρή αλλεργική αντίδραση αφού εμβολιάστηκε.

Η αλλεργική αντίδραση παρουσιάστηκε την Τρίτη και το πρόσωπο αυτό είναι σε σταθερή κατάσταση, αφού εισήχθη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο εμβολιασθείς είχε ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων ή όχι κάτι που σημαίνει πως ενδέχεται να υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις και σε άτομα που δεν έχουν τέτοιο ιστορικό!

Η εταιρεία Pfizer δεν ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα να σχολιάσει την πληροφορία αυτή.

Προειδοποίηση σχετικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό της Pfizer/BioNTech, εξέδωσαν οι βρετανικές αρχές, μία μέρα μετά την έναρξη του εμβολιασμού του πληθυσμού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αρχές προτρέπουν τους πολίτες που έχουν παρουσιάσει κατά το παρελθόν «σοβαρές» αλλεργίες και «σοβαρά» αλλεργικά συμπτώματα, να μην κανουν το εμβόλιο.

Ο καθηγητής Στίβεν Πόουις, Εθνικός Ιατρικός Διευθυντής για το NHS της Αγγλίας, τόνισε ότι «πρόκειται για ένα αρκετά συχνό φαινόμενο με τα νέα εμβόλια» η εμφάνιση… αλλεργιών.

Και ακόμη είμαστε στην αρχή!

https://twitter.com/TheWuhanClan/status/1339288913601585156


Κυβέρνηση: “Επιχείρηση «Ελευθερία» με ότι εμβόλιο θέλουμε εμείς”!

Όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση σχεδιάζει μαζικούς εμβολιασμούς άσχετα των παρενεργειών, χωρίς να δίνει κανένα δικαίωμα επιλογής εμβολίου στον πληθυσμό και δίνοντας τον αστείο τίτλο «Ελευθερία» στην επιχείρηση αυτή.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής η όλη επιχείρηση θα λάβει το όνομα «Ελευθερία» καθώς σηματοδοτεί την απελευθέρωση από την «ομηρία και τους καταναγκασμούς της πανδημίας για να διεκδικήσουμε και πάλι υψηλούς ρυθμούς ευημερίας»!

Μετά την έγκριση του εμβολίου από την ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται να δώσει την τελική έγκριση εντός τριών ημερών, έπειτα από διαβουλεύσεις με τις 27 ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η χώρα μας καλείται να αναμετρηθεί με το νέο μεγάλο στοίχημα του μαζικού εμβολιασμού.

Προετοιμαστείτε: Έρχονται εκατομμύρια εμβόλια

«Εκατομμύρια εμβόλια θα πρέπει να ταξιδέψουν, να διατηρηθούν με ασφάλεια, πολύ συχνά σε συνθήκες αυξημένης ψύξης. Θα πρέπει να κατευθυνθούν σε 1.018 ειδικά κέντρα εμβολιασμού, με 65 κινητές μονάδες. Είναι μια πάρα-πάρα πολύ σύνθετη άσκηση αυτή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θα αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και κάθε τρόπο επικοινωνίας» είπε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρη πρόκληση, όπου δεν υπάρχει ούτε πρότερη εμπειρία, ούτε έτοιμες λύσεις, όμως υπάρχει η ανάγκη να απαντηθεί με ταχύτητα και με επιτυχία.

Δείτε την αποκαλυπτική τηλεοπτική εκπομπή του PRONEWS για τα εμβόλια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.vimeo.com/491235035

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.