ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καραντίνα μέχρι το Πάσχα και… βλέπουμε – Αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός δεν θα αρθεί η καραντίνα

Καραντίνα μέχρι το Πάσχα και… βλέπουμε – Αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός δεν θα αρθεί η καραντίνα

Παρατείνεται για μια τουλάχιστον εβδομάδα ακόμη, μέχρι τις 18 Ιανουαρίου το καθεστώς του lockdown, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά αυτό είναι «λεπτομέρεια», αφού κανείς πλέον δεν αναμένει ότι οι Έλληνες θα «ξεκλειδωθούν» πριν δεχθούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην παράταση του lockdown και στην παράταση αναστολής του click away, μετά και τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι, στον αντίποδα πρόκριναν το άνοιγμα των Δημοτικών σχολείων και των Νηπιαγωγείων από την ερχόμενη Δευτέρα.

Πρακτικά πριν από το Πάσχα δεν πρόκειται να υπάρξει άρση των μέτρων ή τουλάχιστον του lockdown και για μετά το Πάσχα είναι ερώτημα αν αυτό θα συμβεί και σε ποιο βαθμό.

Το πιεστικό ερώτημα είναι τι θα γίνει με την ανεργία που «μετρά» 2,5 εκατ. πολίτες αυτή την στιγμή. Αλλά αυτό θα απασχολήσει μετά τις εκλογές τη νέα κυβέρνηση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε στο pronews.tv όλη την ενημέρωση της κυβέρνησης για την πορεία της πανδημίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.