ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θ.Βασιλακόπουλος: «Οι πελάτες να μην πηγαίνουν τις ώρες αιχμής για ψώνια»

Θ.Βασιλακόπουλος: «Οι πελάτες να μην πηγαίνουν τις ώρες αιχμής για ψώνια»

Τα ανοικτά καταστήματα από τη Δευτέρα είναι γεγονός με τους εμπόρους να ευελπιστούν να περιορίσουν ένα μέρος της ζημιάς και μέσω των εκπτώσεων

Την ίδια ώρα οι ειδικοί περιμένουν αύξηση των κρουσμάτων από την επανεκκίνηση της αγοράς και ξεκαθαρίζουν πως αν τα νούμερα εκτοξευθούν θα επανέλθει άμεσα το lockdown.

Για το θέμα μίλησε στο Open o ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στο Open που σχολίασε πως το λιανεμπόριο έπρεπε να ανοίξει με τη διαδικασία των ραντεβού.

Παράλληλα πρότεινε οι πελάτες να μην πηγαίνουν τις ώρες αιχμής για ψώνια και οι καταστηματάρχες να απαιτούν την τήρηση των μέτρων.

Αναφορικά με τα επόμενα βήματα άρσης περιορισμών, ο κ. Βασιλακόπουλος υπογράμμισε ότι «προηγούνται τα σχολεία της εστίασης», ενώ ανέφερε ότι θα δούμε σίγουρα αύξηση στα κρούσματα, αλλά αν είναι 4-10% είναι διαχειρίσιμη. «Η παιδεία πρέπει να προηγείται στην κοινωνία, γιατί είναι επένδυση στο μέλλον. Η εστίαση πρέπει να ανοίξει αργότερα, αλλά δεν πρέπει να την δούμε ως ενιαία δραστηριότητα, άλλο η ταβέρνα, άλλο το μπαρ όπου πολλοί θα συνωστιστούν», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα δούμε σε δύο εβδομάδες που θα αποτυπωθεί το άνοιγμα της αγοράς και αν δούμε αύξηση 20-25 %, τότε σε έναν μήνα θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη κατάσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.