ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Aυτές είναι οι εναλλακτικές ασκήσεις που σε γυμνάζουν καλύτερα από τα push ups

Aυτές είναι οι εναλλακτικές ασκήσεις που σε γυμνάζουν καλύτερα από τα push ups

Τα push ups είναι η καλύτερη άσκηση όλων. Δεν χρειάζεται δα καμιά επιστημονική εξήγηση, θα στα πούμε όλα με τέσσερις λέξεις. Σου γυμνάζει τα πάντα.

Χέρια θέλεις; Τσεκ.

Κοιλιακούς; Τσεκ.

Πόδια; Τσεκ.

Κάτι άλλο;

Μπορεί να είναι η κορυφαία των ασκήσεων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τη γουστάρουν όλοι. Άλλοι μπορεί να έχουν αδύναμα χέρια, άλλοι πρόβλημα στους ώμους, κάτι που τους εμποδίζει να την πραγματοποιήσουν.

Αν ανήκεις στην παρακάτω κατηγορία, αλλά επιθυμείς να γυμναστείς σαν να έκανες push ups, τότε σου έχουμε λύση.

Απλώς ακολούθησε το παρακάτω σετ ασκήσεων και θα επωφεληθείς από ότι με τον κλασικό τρόπο. Για να σε δούμε…

1. Πιέσεις ώμων με αλτήρες

Δύο αλτήρες στα χέρια και απλές πιέσεις κάθετα στο έδαφος. Όσο πιο εκρηκτικά ανεβαίνεις, άλλο τόσο αργά πρέπει να κατεβαίνεις.

2. Πιέσεις κατακλινή πάγκου με αλτήρες

Στην ίδια λογική με την παραπάνω άσκηση, μόνο που τώρα δεν γυμνάζεις ώμους, αλλά στήθος. Ξαπλωσε στον πάγκο και δώσε πόνο.

3. Στήθος στο TRX

Η πιο δύσκολη άσκηση από τις πέντε. Σκέψου ότι πετάς και κάνεις τα φτερά σου πάνω κάτω. Προσοχή όμως, όταν το άνοιγμα των χεριών σου φτάνει στο μάξιμουμ, να μην ξεπερνά το ύψος του σώματος.

4. Πλάγιοι Κοιλιακοί με Medicine Ball

Πιάσε την μπάλα και κάνε κυκλικές κινήσεις για τους κοιλιακούς σου. Αν δεν σου βγαίνει, μπορείς και χωρίς ωστόσο εμείς θα θέλαμε να το δοκιμάσεις.

5. Push ups για αρχάριους

Εντάξει δεν θα γλίτωνες εντελώς από τα push ups, ωστόσο αυτά εδώ δεν θα είναι δύσκολα για σένα. Από τη στιγμή που ακουμπάς γόνατα στο έδαφος, το 80% της δυσκολίας της άσκησης έχει κάνει «φτερά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.