Ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο στις 3 τα χαράματα; Ο Θ.Ντόκος!

Δ.Σαρηγιάννης: «Θα είναι πρόβλημα αν ανοίξουν από 1η Μαρτίου οι δραστηριότητες» (βίντεο)

Δ.Σαρηγιάννης: «Θα είναι πρόβλημα αν ανοίξουν από 1η Μαρτίου οι δραστηριότητες» (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το απόγευμα της Δευτέρας, μίλησε για την πορεία του lockdown και την εξέλιξη της πανδημίας.

Ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε ότι τα στοιχεία δείχνουν πως η εφαρμογή των μέτρων έχει 22% λιγότερη απόδοση σε σχέση με τον προηγούμενο Απρίλιο, όταν και εφαρμόστηκε το πρώτο lockdown.

«Υπάρχει ένα θέμα εφαρμογής των μέτρων με μεγαλύτερη σύνεση από εμάς. Αν θέλουμε να ανοίξουμε, θα πρέπει να εφαρμόσουμε τα μέτρα» υπογράμμισε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ.

Για τις επόμενες αποφάσεις, πως τόνισε, είναι νωρίς να απελευθερωθούν οι «κόκκινες περιοχές», σημειώνοντας ότι θα είναι πρόβλημα αν ανοίξουν από 1η Μαρτίου οι δραστηριότητες, καθώς θα οδηγήσει σε αύξηση των κρουσμάτων.

«Θα πρέπει να ανοίξει πρώτα το εμπόριο με click away και στη συνέχεια τα σχολεία» υπογράμμισε ο κ. Σαρηγιάννης, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να ανοίξουν πρώτα τα λύκεια.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.