Ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο στις 3 τα χαράματα; Ο Θ.Ντόκος!

Τουρκία: Στο 83,5% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Sinovac

Τουρκία: Στο 83,5% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Sinovac

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

To πανεπιστήμιο Hacettepe, στην Άγκυρα, έδωσε στο «φως» της δημοσιότητας, τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών Φάσης 3 που πραγματοποίησε για το κινεζικό εμβόλιο της Sinovac κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, το εμβόλιο έχει αποτελεσματικότητα 83,5% κατά της Covid-19, ενώ «αποτρέπει κατά 100% τη νοσηλεία λόγω της λοίμωξης».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.