Η Βάνα Παπαευαγγέλου… προειδοποιεί: «Όχι καφέ σε παγκάκι – Να μη μιλάτε και να μην γελάτε δυνατά»!

Η Βάνα Παπαευαγγέλου…  προειδοποιεί: «Όχι καφέ σε παγκάκι – Να μη μιλάτε και να μην γελάτε δυνατά»!

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, οριοθέτησε τους νέους… τρόπους κοινωνικής συμπεριφοράς που θα πρέπει να ακολουθεί ο πολίτης από εδώ και μπρος.

Κυρίως, όπως είπε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας θα πρέπει να αποφεύγουμε να μιλάμε και κυρίως να γελάμε δυνατά, χωρίς να διευκρινίσει αν πρόκειται να απαγορευθεί γενικώς το γέλιο ή μόνο μέρος αυτού.

Συγκεκριμένα, η κα Παπαευαγγέλου, αναφερόμενη στον κορωνοϊό, ζήτησε προσοχή στις καθημερινές μας συνήθειες, εφιστώντας την προσοχή σε εκείνους που μαζεύονται ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους αλλά κάποιες στιγμές βγάζουν τις μάσκες, συγχρωτίζονται, γελούν και μιλούν δυνατά.

«Άλλο να βγούμε με έναν φίλο να περπατήσουμε στην γειτονιά μας και εντελώς διαφορετικό να έχουμε τον καφέ στο χέρι, να είμαστε γύρω-γύρω από ένα παγκάκι πέντε ή δέκα άτομα μαζεμένα, να βγάζουμε την μάσκα κάθε πέντε λεπτά είτε για να πιούμε καφέ είτε για να καπνίσουμε, ενώ ταυτόχρονα μιλάμε και γελάμε δυνατά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.