ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπάχαλο: Μέλος της επιτροπής που αποφασίζει είπε πως δεν έχει καταλάβει τι ισχύει με τις διαδημοτικές μετακινήσεις!

Μπάχαλο: Μέλος της επιτροπής που αποφασίζει είπε πως δεν έχει καταλάβει τι ισχύει με τις διαδημοτικές μετακινήσεις!

Ένα πραγματικό μπάχαλο, καθώς ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μέλος της επιτροπής των «ειδικών» που αποφασίζει, με συχνή παρουσία στα ΜΜΕ, υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως… δεν έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος πως θα γίνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και ποιες τελικά θα επιτρέπονται.

Ο καθηγητής μικροβιολογίας στις ερωτήσεις που του έγιναν κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως από ότι έχει καταλάβει δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε άλλες περιφερειακές ενότητες εντός Αττικής αλλά μόνο εντός των δήμων της ίδιας περιφερειακής ενότητας.

Δηλαδή, δεν έχει καταλάβει εάν, για παράδειγμα, θα επιτρέπεται ένας πολίτης να πάει το Σάββατο από την Αθήνα όπου διαμένει στη Ραφήνα για να κάνει τη βόλτα του αφού πρόκειται για δήμο άλλης περιφερειακής ενότητας.

Μάλιστα ο Βατόπουλος, ο οποίος επισημαίνουμε ότι είναι μέλος της επιτροπής και συμμετείχε στην κρίσιμη συνεδρίαση της Τετάρτης, υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν διευκρινήσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

Ο καθηγητής όσον αφορά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είπε ότι είναι μεγάλο στοίχημα, ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει συνωστισμός πουθενά ενώ προέβλεψε αύξηση των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Τονίζουμε ξανά πως πρόκειται για ένα από τα άτομα που αποφάσισαν για το συγκεκριμένο μέτρο, θεωρούμε πραγματικά περίεργο πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει εισηγηθεί.

Βέβαια υπάρχουν και πολλές πληροφορίες πως τα μέτρα παίρνονται απευθείας από την κυβέρνηση με την επιτροπή να έχει περισσότερο έναν ρόλο… «διακοσμητικό», εάν τελικά συμβαίνει αυτό (όπως φαίνεται και στην συγκεκριμένη περίπτωση) τι επιστημονική βάση έχουν τελικά όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί τους τελευταίους μήνες;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.