ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Απειλεί ο N.Τζανάκης: «Αν δεν συμπεριφερθούν σωστά οι πολίτες θα ”κάψουμε” την απελευθέρωση»

Απειλεί ο N.Τζανάκης: «Αν δεν συμπεριφερθούν σωστά οι πολίτες θα ”κάψουμε” την απελευθέρωση»

Για το άνοιγμα του λιανεμπορίου μίλησε o Νίκος Τζανάκης, καθηγητής Πνευμονολογίας, Διευθυντής Πνευμονολογικής κλινικής Νοσοκομείου Ηρακλείου εξαπολύοντας… απειλές.

“Αν συμπεριφερθούμε απερίσκεπτα τόσο οι καταστηματάρχες όσο και οι καταναλωτές, τότε θα κάψουμε και αυτή την απελευθέρωση της δραστηριότητας” τόνισε.

Για την αναστολή του ανοίγματος σε Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη, ο κ. Τζανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό της επιτροπής και είναι ίσως λίγο επίφοβο το άνοιγμα”.

“Αν δείτε τους αριθμούς των τριών περιοχών βρίσκονται στην κορυφή της χώρας. Αυτή τη στιγμή η περιφερειακή ενότητα της Κοζάνης έχει το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο από όλες τις περιοχές. Έχει ξεπεράσει το 700, στη Θεσσαλονίκη έχει ξεπεράσει το 500, ενώ στην Πάτρα είναι εδώ και καιρό στο 500 με μια περίεργη επιπέδωση της καμπύλης που δεν λέει να πέσει” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το Πάσχα, ο κ. Τζανάκης είπε ότι είναι ακόμη νωρίς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα μπορούσαν να επιτραπούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις που δεν υπάρχει μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο ή οι διανομαρχιακές εφόσον βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο επιδημιολογικής εικόνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.