ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Εξαδάκτυλος: «Να διορθωθεί άμεσα η απόφαση απαγόρευσης διαπεριφερειακής μετακίνησης»

Α.Εξαδάκτυλος: «Να διορθωθεί άμεσα η απόφαση απαγόρευσης διαπεριφερειακής μετακίνησης»

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ξεκαθάρισε ότι είναι λανθασμένη η απόφαση για μετακινήσεις από νομό σε νομό για επίσκεψη σε ιδιώτη γιατρό μέχρι τις 10 Μάϊου.

Όπως εξήγησε δεν λαμβάνει υπόψη ότι τουλάχιστον μισοί Έλληνες εξυπηρετούνται σε γιατρούς στον ιδιωτικό τομέα, διερωτώμενος μάλιστα αν ο αστυνομικός θα κάνει το γιατρό.

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ανέφερε ως παραδείγματα ασθενείς που κατοικούν στην επαρχία και έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε σοβαρές επεμβάσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας και χρειάζονται μετεγχειρητικό έλεγχο, ή γυναίκες που υποβάλλοντα σε εξετάσεις για τεχνητή γονιμοποίηση.

Η δήλωση που του ζητήθηκε να υπογράψει

Σχετικά με την τροπολογία για το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής των ειδικών για την πανδημία, σημείωσε ότι είναι μια λογική πρόνοια της πολιτείας που θα πρέπει να αφορά όλους όσοι εμπλέκονται στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Μάλιστα για αυτό ο ίδιος αποποιείται της ασυλίας μέχρι να προβλεφθεί το ίδιο για όλους τους γιατρούς.

Όπως εξήγησε άλλο είναι λειτουργώ σε καιρό ειρήνης και άλλο σε πολεμικές συνθήκες σε μια ολοκαίνουρια ασθένεια με πίεση που το σύστημα δεν την αντέχει.

Σημείωσε ότι αν κάποιος γιατρός βρεθεί απέναντι σε κατηγορία για την αντιμετώπιση κορωνοϊού θα αθωωθεί αλλά μέχρι να συμβεί αυτό θα ταλαιπωρηθεί και θα γίνει ένα ράκος. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο ίδιος τον Αύγουστο έλαβε επιστολή από ένα πρόσωπο που του ζητούσε να υπογράψει ότι αναλαμβάνει την ποινική και αστική ευθύνη για όποιον πάθει κάτι από τη χρήση της μάσκας

Όπως είπε, υπέγραψε τη δήλωση, και ζήτησε να λάβει αντίστοιχη για ό,τι πάθει όποιος ακούσει τον άλλον και δεν φορέσει μάσκα. Δεν πήρε όμως ποτέ απάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.