ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Καθηγητής Τζανάκης: «Μέχρι τα μέσα Ιουνίου μπορούμε να φθάσουμε σε έναν αριθμό 35 – 40% πλήρως εμβολιασμένων πολιτών»

Καθηγητής Τζανάκης: «Μέχρι τα μέσα Ιουνίου μπορούμε να φθάσουμε σε έναν αριθμό 35 – 40% πλήρως εμβολιασμένων πολιτών»

Για την πορεία του εμβολιασμού στην Ελλάδα, μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Τζανάκης.

Ο κ. Τζανάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, αρχικά ερωτήθηκε για τη νέα φάση άρσης μέτρων, που ουσιαστικά σημαίνει το τέλος του lockdown. «Νιώθω μια ανακούφιση και μια ελευθερία αλλά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν τελείωσε τίποτα. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε συγκεκριμένα, με εγρήγορση. Είμαι της γνώμης ότι αν ακολουθήσουμε τους κανόνες, όλα θα πάνε καλά» σχολίασε ο Νίκος ΤΖανάκης.

Ο καθηγητής επισήμανε ότι η πανδημία παρουσιάζει μια τάση αποκλιμάκωσης. «Αυτό είναι εμφανές στους δείκτες των εισαγωγών στα νοσοκομεία, αλλά και στους αριθμούς των διασωληνωμένων» εξήγησε. Εκτίμησε δε ότι η πορεία των εμβολιασμών είναι ικανοποιητική και έτσι μέχρι τα μέσα Ιουνίου μπορούμε να φθάσουμε σε έναν αριθμό 35 – 40% πλήρως εμβολιασμένων πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι τραγικό στην Ελλάδα να έχουμε εμβολιαστική κάλυψη 30% κάτω σε σχέση με τη Βρετανία στους ηλικιωμένους. Η πολιτεία θα πρέπει να προσφέρει εμβολιαστική κάλυψη σε ανθρώπους που αδυνατούν να πάνε σε εμβολιαστικά κέντρα» τόνισε καταλήγοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.