Ψεύτες και κλέφτες...

Εκτάκτως στο χειρουργείο η 44χρονη που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά το εμβόλιο με AstraZeneca

Εκτάκτως στο χειρουργείο η 44χρονη που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία μετά το εμβόλιο με AstraZeneca

Στο χειρουργείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου η 44χρονη γυναίκα που εμφάνισε εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη χθες το μεσημέρι, θεωρήθηκε αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς να υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ ήδη ενημερώθηκαν και η συγγενείς της. Την ίδια ώρα η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών παρουσιάζει μία μικρή βελτίωση, ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με θρόμβωση στην καρωτίδα.

Πηγή: ekriti.gr

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.