Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα. Αρκεί να είσαι πλούσιος...

Α.Εξαδάκτυλος: «Τα ανοίγματα δεν αντέστρεψαν την αποκλιμάκωση – Η μουσική μπορεί να επιτραπεί τον Ιούνιο» (βίντεο)

Α.Εξαδάκτυλος: «Τα ανοίγματα δεν αντέστρεψαν την αποκλιμάκωση – Η μουσική μπορεί να επιτραπεί τον Ιούνιο» (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί του Σαββάτου, τόνισε μεταξύ άλλων πως είμαστε σε αργή αποκλιμάκωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε χαρακτηριστικά πως «είμαστε σε αργή αποκλιμάκωση. Αυτή την εβδομάδα έχουμε και το αποτύπωμα του ανοίγματος της εστίασης. Δεν φαίνεται στραβοπάτημα. Τα ανοίγματα δεν αντέστρεψαν την πορεία αποκλιμάκωσης. Όσο συνεχίσουμε να προσέχουμε θα αρθούν κι άλλα μέτρα, όπως η μουσική που μπορεί να επιτραπεί και μέσα στο Ιούνιο».

Αναφορικά με το άνοιγμα των γυμναστηρίων και των δεξιώσεων τόνισε ότι υπάρχει πρόβλεψη για τις αρχές του επόμενου μήνα, ενώ για τα φροντιστήρια σημείωσε ότι δεν γίνεται να γίνουν όλα τα βήματα μαζί.

«Για να αυξηθεί η κάλυψη των εμβολιασμών στις μεγάλες ηλικιακές ομάδες, το σύστημα πρέπει να γίνει πιο ζεστό. Να αποκτήσει ψυχή το σύστημα» ανέφερε ενώ για τα self test ξεκαθάρισε πως δεν διασφαλίζουν ότι είμαστε αρνητικοί και πως πρέπει να το κάνουν και όσοι εμβολιάστηκαν και όσοι νόσησαν.

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς στα νησιά ανέφερε ότι 22.000 ιατρεία είναι στη διάθεση του συστήματος για να βοηθήσουν στους εμβολιασμούς και να γίνουν πιο γρήγορα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.