ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα έχουμε δει όλα πλέον – Γυναίκα βγήκε θετική στον κορωνοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ

Τα έχουμε δει όλα πλέον – Γυναίκα βγήκε θετική στον κορωνοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ

Ένα από τα πρωτάκουστα περιστατικά έλαβε χώρα στην Λαμία, όπου μία γυναίκα εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, χωρίς να έχει κάνει τεστ.

Το περιστατικό συνέβη στην Λαμία, με μια γυναίκα 64 ετών, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (10/6) δέχτηκε τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους Covid του νομού Βοιωτίας με το οποίο ενημερώθηκε ότι το τεστ που έκανε στο Νοσοκομείο της Θήβας, βγήκε θετικό. Αυτό ίσως να μην ήταν καθόλου παράξενο αν η γυναίκα είχε… πάει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, από το οποίο όμως δεν είχε περάσει ούτε απ’ έξω!

Το πρωτοφανές περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια, καθώς η αναγγελία του θετικού κρούσματος, είχε και την υποχρέωση 14ημερης καραντίνας στο σύζυγο και στις στενές επαφές της 64χρονης.

Σαστισμένη η γυναίκα εξηγούσε ότι δεν έχει κάνει ποτέ τεστ στη Θήβα, ωστόσο οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με την ενημέρωση των κρουσμάτων στη Βοιωτία, ήταν κατηγορηματικοί ότι το ΑΜΚΑ της και το τηλέφωνο της ήταν κανονικά καταχωρισμένο μαζί με το θετικό αποτέλεσμα.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η οικογένεια δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και την Πολιτική Προστασία στη Φθιώτιδα με το θέμα να φτάνει στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε κεντρικό επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που φαίνεται να έχει επαληθευτεί, είναι ένα χειρόγραφο έγγραφο όπου έχει καταγραφεί το ΑΜΚΑ της 64χρονης το οποίο θα εξεταστεί για το πώς βρέθηκε στα χέρια αυτών που έκαναν το τεστ και ποιος το έγραψε. Μάλιστα το όνομά της υπάρχει στην τελευταία λίστα με τα κρούσματα της Θήβας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.