ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Θ.Βασιλακόπουλος ζητά ακόμα και «εκβιασμό» όσων δεν εμβολιάστηκαν: «Να τους στερήσουμε αυτά που τους αρέσουν»

Ο Θ.Βασιλακόπουλος ζητά ακόμα και «εκβιασμό» όσων δεν εμβολιάστηκαν: «Να τους στερήσουμε αυτά που τους αρέσουν»

Για ακόμα μια φορά ευθυγραμμιζόμενος και στην «κυβερνητική γραμμή», ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις περί προνομίων στους εμβολιασμένους ή αλλιώς να εκβιαστούν οι ανεμβολίαστοι με στέρηση ατομικών τους ελευθεριών-δικαιωμάτων.

Όπως δήλωσε, αν φτάσουμε στο σημείο που κάποιοι δεν πείθονται, πρέπει να δώσει στους εμβολιασμένους κάποια κίνητρα, δίνοντας παράδειγμα τους ποδοσφαιρόφιλους.

«Για παράδειγμα εαν κάποιος που δε θέλει να εμβολιαστεί, είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος…αν του πεις ότι για να πας στο γήπεδο, πρέπει να είσαι εμβολιασμένος τότε θα τον παρακινήσεις»… ή πιο σωστά θα τον εκβιάσεις να εμβολιαστεί.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας για το τείχος ανοσίας δήλωσε «Για να αποκτήσουμε τείχος ανοσίας, δεν υπάρχει ένα μαγικό νούμερο. Το καλοκαίρι που η μεταδοτικότητα του ιού είναι μικρότερη, θέλεις ένα ποσοστό εμβολιασμένων περίπου 70% . Αν καθυστερήσουμε όμως και πάμε τον Δεκέμβριο που ο ιός μεταδίδεται ευκολότερα, θα πρέπει να πιάσουμε 85%-90%».

Σχολιάζοντας το σχέδιο κινήτρων που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, ο κ. Βασιλακόπουλος υπογράμμισε ότι ο ρόλος της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τον Έλληνα πολίτη και πρέπει να βρει τον κατάλληλο τρόπο επισημαίνοντας ότι αρχικά θα πρέπει να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά σε αυτούς που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, εξήγησε ότι «αυτός που έχει νοσήσει ακόμα κι αν κάνει τις δύο δόσεις εμβολίου δε κινδυνεύει από αυξημένη παραγωγή αντισωμάτων. Η επιστήμη έχει δει ότι όσοι έχουν νοσήσει αν κάνουν μια δόση εμβολίου παράγουν μεγαλύτερη ανοσολογική απάντηση από αυτούς που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Άρα, οι επιστήμονες είπαν να κρατήσουμε τη δεύτερη δόση για αυτούς που δεν έχουν προλάβει να εμβολιαστούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.