ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η Ρωσία λέει όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Ρωσία λέει όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Κάθετος εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχετικά με την πιθανότητα να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στη Ρωσία.

Ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στη Ρωσία δεν είναι υποχρεωτικός και οι Αρχές δεν σχεδιάσουν να αναγκάσουν τους πολίτες να το κάνουν, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό πως ο παρατηρητής επί των δικαιωμάτων των εργαζομένων ανακοίνωσε πως ζητήθηκε από επιχειρήσεις στη Μόσχα και την περιφέρειά της, να έχουν ένα ποσοστό εμβολιασμένων υπαλλήλων της τάξης του 60%.

Η νέα αυτή απόφαση αφορά όχι μόνο στους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη, αλλά και σε υπαλλήλους σε μια σειρά δραστηριοτήτων που έρχονται σε επαφή με το κοινό, συμπεριλαμβανομένης της τροφοδοσίας, των μεταφορών και των μουσείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως και πριν, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, το θέμα αυτό δεν είναι στο “τραπέζι”» σημείωσε ο Πεσκόφ, ερωτώμενος από δημοσιογράφους για το εάν υπάρχουν σκέψεις να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο σε όλη τη χώρα μετά και από αυτή την ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.