ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε λίγο θα ρίξουν και τα «ζάρια»: «Όσοι έκαναν Asrazeneca και δεν έπαθαν κάτι ας ξανακάνουν -Λογικά θα είναι εντάξει»

Σε λίγο θα ρίξουν και τα «ζάρια»: «Όσοι έκαναν Asrazeneca και δεν έπαθαν κάτι ας ξανακάνουν -Λογικά θα είναι εντάξει»

Στο τέλος θα ξεκινήσουν να ρίχνουν τα “ζάρια” ή “τα χαρτιά” ή δεν ξέρουμε εμείς τι άλλο σχετικά με τα εμβόλια οι ειδικοί. Ακριβείς πληροφορίες δνε φαίνετai να παίρνουμε και όλα είναι στo περίπου.

Τι και αν έγινε ουσιαστικά αλλαγή άρδην της στάσης της ΕΜΑ για το Astrazeneca εδώ μάλλον μέχρι να “ξεστοκάρουμε” όλα αντιμετωπίζονται με ηρεμία (σε σημείο απάθειας θα έλεγε κάποιος;).

Ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στην ανοσία από τα εμβόλια και τις επαναληπτικές δόσεις.

Όπως είπε ο γιατρός, όσοι νόσησαν με κορωνοϊό έχουν ισχυρότατη ανοσία και θα κάνουν εμβόλιο μετά από 6 μήνες ως υπενθύμιση.

Επεσήμανε, δε, ότι αν κάποιος νοσήσει μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης δόσης, δεν χρειάζεται να κάνει τη δεύτερη, καθώς ο οργανισμός ήδη βρίσκεται σε ενεργοποίηση του αμυντικού μηχανισμού.

«Δεν είναι σωστό να πετύχεις και δεύτερη ανοσολογική απάντηση.»

Για όσους έκαναν την πρώτη δόση του AstraZeneca και δεν εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, ο κ. Καπραβέλος είπε ότι μπορούν άφοβα να κάνουν τη δεύτερη δόση.

Επίσης, για όσους εμφάνισαν προβλήματα ή ο γιατρός τους συστήνει να μην κάνουν το ίδιο εμβόλιο, η επιτροπή επιτρέπει την ανάμιξη των εμβολίων.

Τέλος, σχολίασε ότι όσοι νοσηλεύτηκαν κατά το τρίτο κύμα ήταν ανεμβολίαστοι. «Ο εμβολιασμός θα αποτρέψει το τέταρτο κύμα», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.