ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Alabama: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα με διαφορά… λίγες ώρες (φώτο)

Η γυναίκα νόμιζε αρχικά ότι ήταν έγκυος μόνο στη μία μήτρα της, μέχρι που μία εξέταση υπερήχου έδειξε αυτό το σπάνιο φαινόμενο

Alabama: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα με διαφορά… λίγες ώρες (φώτο)

Η 32χρονη Kelsey Hatcher από την Alabama, έχει δύο μήτρες και την περασμένη Τρίτη γέννησε ένα κοριτσάκι, ενώ το αδελφάκι του γεννήθηκε… 2ο ώρες μετά.

Τα δύο κορίτσια είναι υγιή και θεωρούνται δίδυμα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς έχουν γενέθλια σε διαδοχικές ημέρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει το νοσοκομείο του πανεπιστημίου της Alabama, η διπλή μήτρα υπάρχει σε ελάχιστο ποσοστό γυναικών.

Η σύλληψη εμβρύων ταυτόχρονα στις δύο μήτρες, το μεγάλωμά τους και η γέννησή τους είναι πολύ δύσκολες σε μία τέτοια περίπτωση.

Η Hatcher βέβαια έχει ήδη τρία παιδιά, ωστόσο αυτή είναι η μοναδική φορά που γέννησε ούσα έγκυος και στα δύο «διαμερίσματα» του αναπαραγωγικού της συστήματος, όπως τα αποκάλεσε ο θεράπων γιατρός της.

Η γυναίκα νόμιζε αρχικά ότι ήταν έγκυος μόνο στη μία μήτρα της, μέχρι που μία εξέταση υπερήχου έδειξε αυτό το σπάνιο φαινόμενο. Το γεγονός ότι καθένα έμβρυο διέθετε τον δικό του χώρο ήταν ευνοϊκό για το μεγάλωμά του, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά η γέννα έγινε με τη μέθοδο της καισαρικής τομής, ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές στη διαδικασία. Η χαρούμενη μητέρα είναι πλέον στο σπίτι της και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα περάσει τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.