ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανησυχία για την εξάπλωση κοριών – Άλλη μία καταγγελία για ξενοδοχείο της Αθήνας

Η καταγγελία έγινε από γυναίκα που διανυκτέρευσε 3 βράδια σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Ανησυχία για την εξάπλωση κοριών – Άλλη μία καταγγελία για ξενοδοχείο της Αθήνας

Μία γυναίκα, μετά από τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Αθήνας, προχώρησε σε καταγγελία που προκαλεί ανησυχία, υποστηρίζοντας πως η κόρη της γέμισε εξανθήματα από κοριούς.

Μητέρα και κόρη αποχώρησαν από το ξενοδοχείο και διαπίστωσαν έντρομες πως τα τσιμπήματα στο σώμα του κοριτσιού άρχισαν να χειροτερεύουν, με συνέπεια να πάνε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, η γυναίκα καταγγέλλει πως το ξενοδοχείο δεν ανέλαβε καμία ευθύνη όταν τους ενημέρωσε σχετικά με το περιστατικό.

«Διαμέναμε στην Αθήνα σε ένα ξενοδοχείο, μετά από τρεις ημέρες που φύγαμε το παιδί έβγαλε κάποια σπυριά στα πόδια. 

Νομίζαμε ότι ήταν κουνούπια, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ήταν από κοριό. Έβγαλε εξανθήματα, πυρετό και κατάλαβε ότι δεν ήταν τελικά κουνούπι», δήλωσε και συνέχισε:

«Σήμερα χρειάστηκε το παιδί να νοσηλευτεί, άμα δείτε τα χέρια της και τα πόδια της είναι τραγικά τα πράγματα. Είναι τώρα με σπυριά και παίρνουμε κάποιες αντιβιώσεις, χρειαστήκαν κάποια φάρμακα.

Όταν επικοινώνησα μετά με το ξενοδοχείο, σήμερα δηλαδή το μεσημέρι, ούτε καν μου είπαν περαστικά, ούτε καν ασχολήθηκαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, το ξενοδοχείο ισχυρίζεται πως δεν έγινε κάποια σχετική καταγγελία αλλά και ότι κάνουν απεντομώσεις αρκετά συχνά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.