Απίστευτη ομολογία Ν.Τζανάκη για τα «ασφαλή» mRNA εμβόλια: «Έχουν παρενέργειες – Ενέχει κινδύνους η 4η δόση»

Ο Ν.Τζανάκης που εδώ και τόσο καιρό διαβεβαιώνει ότι τα mRNA εμβόλια είναι «ασφαλή» τώρα μιλά για παρενέργειες

Απίστευτη ομολογία Ν.Τζανάκη για τα «ασφαλή» mRNA εμβόλια: «Έχουν παρενέργειες – Ενέχει κινδύνους η 4η δόση»

Μετά από έναν και πλέον χρόνο ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης παραδέχθηκε ότι τα «ασφαλή» (όπως τα χαρακτήριζαν) mRNA εμβόλια για τον κορωνοϊό έχουν παρενέργειες! 

Αυτή η δήλωση έγινε με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την τέταρτη δόση του εμβολίου, έπειτα βέβαια από σχετικό αίτημα της Pfizer.

Ο Ν.Τζανάκης είπε: «Δεν μπορεί ο καθένας να λέει, εμβολιάζουμε τον κόσμο με τέταρτη δόση, χωρίς να έχουμε μετρήσιμο αποτέλεσμα. Αυτό ενέχει ιατρικούς κινδύνους και παρενέργειες και δεν είναι χρήσιμο! Δεν μπορούμε να αναστατώνουμε τον κόσμο».

Ο «ειδικός» τόνισε επίσης ότι ο Α.Μπουρλά ζητά τέταρτη δόση γιατί είναι CEO φαρμακοβιομηχανίας και άρα θα αυξηθούν τα κέρδη του.

Το ερώτημα βέβαια είναι τι άλλαξε μέσα σε λίγες ημέρες και ξαφνικά ο Ν.Τζανάκης ανακάλυψε ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.