ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποκάλυψη Project Veritas: Ο CEO της AstraZeneca έλεγε το 2020 ότι εκατ. πολίτες δεν πρέπει να εμβολιαστούν!

Η συνομιλία που είχε ο CEO της AstraZeneca

Αποκάλυψη Project Veritas: Ο CEO της AstraZeneca έλεγε το 2020 ότι εκατ. πολίτες δεν πρέπει να εμβολιαστούν!

Μια ακόμη αποκάλυψη «βόμβα» έκαναν οι Project Varitas, οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα ηχητικό στο οποίο ακούγεται ο CEO της AstraZeneca, Pascal Soriot, να λέει ότι εκατομμύρια πολίτες δεν πρέπει να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό! 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstraZeneca, Pascal Soriot, παραδέχτηκε κατά την διάρκεια μιας κλήσης Zoom τον Δεκέμβριο του 2020 ότι πολλά ανοσοκατεσταλμένα άτομα δεν θα έπρεπε να έχουν λάβει το εμβόλιο Covid της εταιρείας και ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα γιάτρευαν τον κορωνοϊό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος στην πραγματικότητα προώθησε τα μονοκλωνικά αντισώματα εκείνη την εποχή, λέγοντας στο προσωπικό του: «Όσο μεγαλύτερο αντίσωμα, τόσο περισσότερες δυνατότητες έχει».

Συνεχίζοντας να περιγράφει τα μονοκλωνικά αντισώματα, ο Soriot είπε: «Το μακράς δράσης αντίσωμα είναι αρκετά μοναδικό γιατί αυτός είναι ο μόνος συνδυασμός που θα διαρκέσει δυνητικά περισσότερο από έξι μήνες, έως πιθανώς 12 μήνες και προστατεύει τους ανθρώπους για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Όπως σημειώνει στο βίντεο ο ιδρυτής του Project Veritas, James O’Keefe, τα μονοκλωνικά αντισώματα ήταν γνωστό ότι ήταν αποτελεσματικά κατά του Covid-19 στην αρχή της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση βεβαίως είναι ότι ενώ ξέρουν ότι οι ανοσοκατασταλμένοι δεν πρέπει να εμβολιαστούν είναι η ομάδα των συμπολιτών μας που κάνει και τέταρτη δόση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.