Το ΣτΕ ζήτησε πληροφορίες για τις παρενέργειες των εμβολίων αλλά το Υπουργείο Υγείας αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία

Κρίθηκε οτι είναι νόμιμα τα μέτρα της υποχρεωτικότητας διότι δεν είχαν στοιχεία οτι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες!

Το ΣτΕ ζήτησε πληροφορίες για τις παρενέργειες των εμβολίων αλλά το Υπουργείο Υγείας αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία

Και την ίδια στιγμή που ο Θ.Πλεύρης ζητά ακόμα μία δόση εμβολίων και περιορισμούς όσων δεν έχουν εμβολιαστεί έρχεται η αποκάλυψη ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ενώ επισήμως ζήτησε τρεις φορές ,από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, να πληροφορηθεί για τις παρενέργειες των εμβολίων, αγνοήθηκε από τους αρμόδιους υπαλλήλους!

Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα;

  • Η κατάρρευση της Οικονομίας (31%, 7.442 Votes)
  • Η Τουρκία (9%, 2.191 Votes)
  • Οι παρακρατικές δράσεις (υποκλοπές κλπ.) (6%, 1.342 Votes)
  • Η εγκληματικότητα (3%, 812 Votes)
  • Η διαφθορά (25%, 5.893 Votes)
  • Η παράνομη μετανάστευση (25%, 6.022 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.702

Loading ... Loading ...

Το κείμενο που αποκαλύπτει τα όσα αναφέρθηκαν έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Το κείμενο της απόφασης της Ολομέλειας αναφέρει τα εξής: “Σημειώνεται ότι παρά την αποστολή των από 7/9/21 , 16/9/21 και 30/9/21, εγγράφων προς την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας , με τα οποία ζητήθηκε να γνωρίσει εγγράφως το δικαστήριο ποιες είναι οι τυχόν παρενέργειες από τα εμβόλια και σε τι ποσοστό ανέρχονται επί του συνόλου των εμβολιασμών, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε ευρωπαϊκό, διεθνές επίπεδο, δεν προκύπτει οτι υπήρξε απάντηση στα ερωτήματα αυτά”.

“Το Ανώτατο δικαστήριο, παρακαλούσε κάποιους υπαλλήλους του Υπουργείου στην αρμόδια διεύθυνση επί ένα μήνα να στείλουν τις παρενέργειες των εμβολίων και αυτοί τις απέκρυπταν.

Το ΣτΕ έκρινε οτι είναι νόμιμα και συνταγματικά τα μέτρα της υποχρεωτικότητας διότι δεν είχε στοιχεία οτι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες!

Είναι δυνατό να γίνεται επαίτης το ΣτΕ προς το Υπουργείο; Είναι δυνατόν να βγαίνει απόφαση που κρινει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στους υγειονομικούς, χωρίς να γνωρίζει για τις παρενέργειες;” αναρωτήθηκε.

“Είναι πραγματικά εξοργιστικό. Πρόκειται για μια φοβερή εκτροπή, θα πρέπει να διερευνηθεί για ποιο λόγο οι υπάλληλοι δεν υπάκουσαν. Από τεμπελιά ή δέχθηκαν εντολές από πάνω; Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες”, ανέφερε.

Το επίμαχο σημείο:

Σημειώνεται δε ότι, παρά την αποστολή των από 7-9-2021, 16-9-2021 και 30-9-2021 υπομνηστικών εγγράφων προς την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με τα οποία της ζητήθηκε να γνωρίσει εγγράφως στο Δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ποιες είναι οι τυχόν παρενέργειες από τα ως άνω εμβόλια και σε τι ποσοστό ανέρχονται αυτές επί του συνόλου των εμβολιασμών, τόσο στη Χώρα μας, όσο και σε ευρωπαϊκό / διεθνές επίπεδο, δεν προκύπτει ότι υπήρξε απάντηση στα ερωτήματα αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και με αυτά τα δεδομένα η χώρα ξεκινά για ακόμα ένα Φθινόπωρο εμβολίων με εντολή Κ.Μητσοτάκη και Θ.Πλεύρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.