ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα δύο σημεία του σώματος που πλέον… δεν χρειαζόμαστε

Ποια είναι αυτά σύμφωνα με έναν διάσημο Αυστραλό γιατρό

Αυτά είναι τα δύο σημεία του σώματος που πλέον… δεν χρειαζόμαστε

Όλα τα μέρη του σώματος έχουν είτε μικρή, είτε μεγαλύτερη χρησιμότητα για τον οργανισμό μας.

Κάποια έχουν βασικότερο ρόλο στη λειτουργία μας και κάποια άλλα είναι ένας κρίκος της τεράστιας αλυσίδας των ενεργειών που έχει το σώμα. Υπάρχουν βέβαια και κάποια σημεία που δεν είναι και τόσο απαραίτητα ώστε το σώμα μας να λειτουργήσει σωστά και μόνο δυο που είναι εντελώς περιττά πλέον, όπως υποστηρίζει ο διάσημος Αυστραλός γιατρός Andrew Rochford.

Τα οποία δυο μέρη που δεν χρειαζόμαστε πια όπως λέει είναι τα παρακάτω…

Οι λοβοί των αυτιών

Αν και όσοι λατρεύουν τα σκουλαρίκια θα διαφωνούσαν κάθετα, οι λοβοί δεν έχουν καμία άλλη χρησιμότητα για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Οι μικροσκοπικοί μύες κάτω από τριχωτά σημεία του σώματός μας

Η ανατριχίλα είναι ένα αντανακλαστικό, που παλιότερα είχε σκοπό να μας ζεστάνει και ίσως να μας κάνει πιο απειλητικούς απέναντι σε ένα αρπακτικό. Σύμφωνα με τον γιατρό, σήμερα δεν είναι απαραίτητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.