ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα έξι πράγματα που θα αυξήσουν τη γονιμότητα των ανδρών

Κρατήστε σημειώσεις αν θέλετε να αποκτήσετε άμεσα μωρό

Αυτά είναι τα έξι πράγματα που θα αυξήσουν τη γονιμότητα των ανδρών

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη γονιμότητα μιας γυναίκας το ίδιο όμως ισχύει και για την ανδρική γονιμότητα.

Πράγματα που πρέπει να κάνουν οι άντρες αν θέλουν να κάνουν μωρό:

Περιορισμός καφεΐνης

Μελέτες δείχνουν ότι οι άνδρες που λαμβάνουν περισσότερα από 265 χιλιοστόγραμμα καφεΐνης την ημέρα έχουν σημαντικά μειωμένη γονιμότητα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένας εσπρέσο περιέχει περίπου 100 χιλιοστόγραμμα καφεΐνης.

Επομένως, οι άνδρες θα πρέπει να μειώσουν την πρόσληψη καφεΐνης επιλέγοντας άλλα ποτά και ροφήματα που δεν επηρεάζουν τη γονιμότητά τους.

Πρόσληψη βιταμινών

Οι άνδρες πρέπει να συμπληρώνουν τη διατροφή τους με βιταμίνες και τροφές πλούσιες σε φολικό οξύ για να έχουν καλύτερες πιθανότητες να αποκτήσουν ένα υγιές μωρό.

Επαρκής ύπνος και άσκηση

Η άσκηση και η διατήρηση μια καλής ρουτίνας ύπνο, βοηθά το σπέρμα να είναι υγιές και να έχει την απαιτούμενη κινητικότητα ώστε να γονιμοποιήσει το ωάριο.

Έλεγχος του άγχους

Το άγχος επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες με διαφορετικούς τρόπους, αλλά το στρες μπορεί να είναι αρνητικός παράγοντας στους άνδρες όσον αφορά τη σύλληψη.

Η εύρεση μεθόδων σωματικής και ψυχικής χαλάρωσης είναι απαραίτητη για την ηρεμία του αγχωμένου μυαλού.

Περιορισμός του αλκοόλ

Το ιδανικό θα ήταν η αποφυγή εντελώς του αλκοόλ ειδικά την περίοδο της προσπάθειας σύλληψης. Ωστόσο, αν αυτό είναι δύσκολο καλό είναι η κατανάλωση αλκοόλ να γίνεται με μέτρο και σίγουρα όχι σε καθημερινή βάση.

Ιατρικές εξετάσεις

Οι άντρες πιστεύουν ότι μόνο οι γυναίκες πρέπει να πάνε στο γιατρό όταν πρόκειται να συλλάβουν, ωστόσο και οι ίδιοι πρέπει να βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία τους, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να συλλάβουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επομένως, η ιατρική επίσκεψη είναι επιβεβλημένη όχι μόνο για τη γυναίκα αλλά και για τον άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.