ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία λάθη που κάνουμε και «καταστρέφουν» τον μεταβολισμό μας

Έτσι δυσκολευόμαστε να χάσουμε βάρος

Αυτά είναι τα τρία λάθη που κάνουμε και «καταστρέφουν» τον μεταβολισμό μας

Είναι γεγονός ότι συχνά ακούμε ανθρώπους να παραπονιούνται για τον μεταβολισμό τους και για τη δυσκολία τους να χάσουν κιλά.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν όντως κάποιες συνήθειες που καταστρέφουν το μεταβολισμό και δυσκολεύουν κάποιον να χάσει βάρος παρά την προσπάθειά του.

Δείτε τρεις από αυτές

1. Δεν πίνουμε νερό μόλις ξυπνάμε

Σύμφωνα με πολλούς διατροφολόγους, το τρικ για να ξυπνήσουμε μεταβολισμό είναι να πίνουμε ένα ποτήρι νερό μόλις σηκωνόμαστε από το κρεβάτι. Στατιστικά έχει αποδειχτεί ότι τα άτομα που το ακολούθησαν έχασαν πιο γρήγορα και περισσότερο βάρος.

2. Πολύ καθιστική ζωή

Με αυτό τον τρόπο το σώμα συνηθίζει στην αδράνεια. Για να καταφέρετε να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας χρειάζεται να ασκηθείτε, ακόμη και μια απλά βόλτα περπατώντας.

3. Δεν κοιμόμαστε αρκετά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους ειδικούς η έλλειψη ύπνου επηρεάζει σημαντικά τον μεταβολισμό. Χρειάζονται απαραίτητα 8 ώρες ύπνου την ημέρα, διαφορετικά ο αργός μεταβολισμός είναι σίγουρος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.