ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία προβλήματα υγείας που αποκαλύπτει ο λόξιγκας

Όταν κρατάει αρκετή ώρα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός

Αυτά είναι τα τρία προβλήματα υγείας που αποκαλύπτει ο λόξιγκας

Ο λόξιγκας εμφανίζεται σε όλους τους ανθρώπους κατά καιρούς και όταν κρατάει αρκετή ώρα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός.

Εκτός από αυτό όμως σε κάποιες περιπτώσεις, ο λόξιγκας υποδεικνύει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Εάν ο λόξιγκας είναι πολύ συχνός και διαρκεί αρκετά, τότε ίσως να συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω.

1. Υπερβολικό στρες

Το σώμα αντιδρά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην πίεση και ο λόξιγκας είναι ένας από αυτούς. Ο συχνός λόξιγκας μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι έχετε πολύ άγχος και στρες.

2. Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση

Τυπικά συμπτώματα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης είναι η καούρα, η πικρή γεύση στο στόμα και η ναυτία. Σε συνδυασμό με αυτά, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση εκδηλώνεται επίσης με τον συχνό και επίμονο λόξιγκα.

3. Πνευμονία

Ο λόξιγκας που διαρκεί ενδέχεται να αποτελεί ένδειξη πνευμονίας όταν συνοδεύει συμπτώματα όπως ο πόνος στο στήθος, τα ρίγη, ο πυρετός και η δύσπνοια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.