ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ έχουν… τρύπες στις κάλτσες τους

Κάποιοι φορούν κάλτσες με μία μεγάλη τρύπα στο πίσω μέρος της γάμπας, ενώ, άλλοι έχουν μικρότερες τρύπες

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ έχουν… τρύπες στις κάλτσες τους

Όσοι παρακολουθείτε Μουντιάλ, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει τις τρύπες που έχουν στις κάλτσες τους πολλοί ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, κάποιοι φορούν κάλτσες με μία μεγάλη τρύπα στο πίσω μέρος της γάμπας, ενώ άλλοι έχουν μικρότερες τρύπες.

Μεταξύ των παικτών που εντοπίστηκαν με τρύπιες κάλτσες είναι οι Jude Bellingham, Kyle Walker, Gareth Bale και Bukayo Saka.

Γιατί έχουν τρύπες στις κάλτσες τους πολλοί ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ;

Το νέο τρεντ, δεν είναι μόδα, ούτε γούρι, αλλά σχετίζεται στην πραγματικότητα με την καλή κυκλοφορία του αίματος.

Πριν από την έναρξη κάθε αγώνα, οι ποδοσφαιριστές παίρνουν ολοκαίνουργια ζευγάρια κάλτσες μαζί με τη φόρμα τους.

Οι καινούργιες κάλτσες είναι αρκετά σφιχτές, αφού δεν έχουν φορεθεί και σε κάποιους με μεγάλους μύες, μπορεί να πιέζουν πολύ, σε σημείο δυσφορίας.

Το σφίξιμο από τις κάλτσες μπορεί να αποδειχθεί άβολο, περιοριστικό και μπορεί να εμποδίσει την κυκλοφορία του αίματος, οδηγώντας σε κράμπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να μειώσουν αυτή την πίεση, ορισμένοι ποδοσφαιριστές κάνουν τρύπες στο πίσω μέρος της κάλτσας. Μπορεί να φαίνεται ατημέλητο, αλλά είναι θέμα λειτουργίας παρά μόδας, προφανώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.