ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

COVID-19: Καταργούνται και τα τελευταία μέτρα που ίσχυαν στις δομές Υγείας

Η «επίσημη» λήξη του COVID-19 για τις δομές του ΕΣΥ

COVID-19: Καταργούνται και τα τελευταία μέτρα που ίσχυαν στις δομές Υγείας

Καταργούνται τα τελευταία υπολειπόμενα μέτρα κατά της Covid-19 σε δομές Υγείας και κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας, σύμφωνα με απόφαση της 3ης Εθνικής Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάτων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

Μετά από συνεδρίαση στις 25/4 και αξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή πρότεινε την κατάργηση των ειδικών υγειονομικών μέτρων προστασίας από την Covid-19.

Για τις δομές Υγείας, όπως Νοσοκομεία και άλλοι Υγειονομικοί Σχηματισμοί, η αρμόδια Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων (ΕΝΛ) θα εκδίδει υγειονομικούς κανόνες βάσει των ειδικών συνθηκών κάθε δομής.

Ομοίως, για τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Θεραπευτήρια Χρονίως Πασχόντων, κλειστές δομές φιλοξενίας ατόμων με αναπηρία και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, η Διοίκηση μπορεί να λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα ανάλογα με τους επιδημιολογικούς παράγοντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Υπουργείο Υγείας επισημαίνει την ανάγκη προστασίας των ευάλωτων ομάδων από την Covid-19 και συστήνει την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, τον επικαιροποιημένο εμβολιασμό και την αντιική θεραπεία για τους πάσχοντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.