Δ.Κούβελας: «Ο Α.Φάουτσι θα απασχοληθεί σε Big Pharma – Έτσι ανταποδίδονται οι χάρες γατάκια»

Ολοκλήρωσε το «έργο» του

Δ.Κούβελας: «Ο Α.Φάουτσι θα απασχοληθεί σε Big Pharma – Έτσι ανταποδίδονται οι χάρες γατάκια»

O καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε εκ νέου την συνταξιοδότηση του Άντονι Φάουτσι με το τέλος της θητείας  Μπάιντεν το 2025 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα απασχοληθεί σε ιδιώτη, δηλαδή σε κάποια Big Pharma.

«Έτσι ανταποδίδονται οι χάρες γατάκια» προσθέτει χαρακτηριστικά.

Η παραίτηση του Άντονι Φάουτσι του Αμερικανού επιδημιολόγου, του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από όλες τι ενέργειες διαχείρισης της πανδημίας στην Αμερική έχει προκαλέσει αναταραχή στους υπερασπιστές των lockdowns και των μαζικών εμβολιασμών.

Θεωρείται ο βασικός πρωτεργάτης των μαζικών εμβολιασμών (και των μαζικών πωλήσεων των εμβολίων) κατά του κορωνοϊού με τα γνωστά αποτελέσματα.

Εκατομμύρια άνθρωποι εμβολιάστηκαν με πειραματικά σκευάσματα. Χιλιάδες θάνατοι προκλήθηκαν και ακόμα περισσότερες ήταν οι σοβαρές παρενέργειες.

Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουμε πόσα είναι τα πραγματικά θύματα του Covid-19 ή αν εν τέλει πέθαναν από άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.