ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Σαρηγιάννης: «Θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποκλιμάκωση της πανδημίας λόγω του Πάσχα»

«Μετά την Πρωτομαγιά αναμένεται ο αριθμός των κρουσμάτων να κυμανθεί κάτω από τις 5.000»

Δ.Σαρηγιάννης: «Θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποκλιμάκωση της πανδημίας λόγω του Πάσχα»

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποκλιμάκωση της πανδημίας, λόγω των εορτών του Πάσχα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η τάση αποκλιμάκωσης της πανδημίας επιβεβαιώνεται ωστόσο θα υπάρξει καθυστέρηση να τη δούμε λόγω των διακοπών του Πάσχα, όπου υπήρξε μεγάλος συγχρωτισμός και χαλάρωση των μέτρων ατομικής προστασίας.

Όπως είπε μετά την Πρωτομαγιά αναμένεται ο αριθμός των κρουσμάτων να κυμανθεί κάτω από τις 5.000, ενώ υπογράμμισε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε γιατί ο ιός ελλοχεύει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Σαρηγιάννης επεσήμανε την αναγκαιότητα της τρίτης αναμνηστικής δόσης στα άτομα που έχουν ήδη κάνει τις δύο προκειμένου να είναι θωρακισμένος ο οργανισμός απέναντι στην Covid-19, ενώ υπογράμμισε πως είναι πολύ σημαντικό να μην κολλήσουμε covid, αλλά και να τηρούμε πιστά τα ατομικά μέτρα προστασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.