ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε γιατί δεν πρέπει να ασχολείστε με το κινητό σας όταν κάνετε γυμναστική

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, ο οργανισμός απελευθερώνει ορμόνες, όπως η ενδορφίνη

Δείτε γιατί δεν πρέπει να ασχολείστε με το κινητό σας όταν κάνετε γυμναστική

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το κινητό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής.

Αρχικά, το κινητό αποσπά την προσοχή μας από την άσκηση:

Όταν ασχολούμαστε με το κινητό μας κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, συχνά χάνουμε την προσοχή μας από την άσκηση που κάνουμε.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένη εκτέλεση των ασκήσεων, αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού ή ακόμα και στη μείωση της απόδοσής μας στο γυμναστήριο.

Κρατώντας το κινητό μας κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, αυξάνουμε τον κίνδυνο να τραυματιστούμε εμείς ή κάποιος άλλος γύρω μας.

Τέλος, μειώνει το συναίσθημα της ευημερίας. Η χρήση του κινητού μας μπορεί να μας αποσπάσει από την αίσθηση ευημερίας που παρέχει η γυμναστική.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, ο οργανισμός απελευθερώνει ορμόνες, όπως η ενδορφίνη, που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα και μπορούν να μειώσουν το άγχος και την κατάθλιψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν ασχολούμαστε με το κινητό μας κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορούμε να χάσουμε αυτήν την αίσθηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.