ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δέκα λεπτά αρκούν: Οι ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να «κάψεις» το λίπος

Με το που τελειώσεις πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε διατάσεις

Δέκα λεπτά αρκούν: Οι ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να «κάψεις» το λίπος

Όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά πως η σύγχρονη καθημερινότητα είναι αρκετά απαιτητή και ο χρόνος για γυμναστήριο είναι σχεδόν ανύπαρκτος τις περισσότερες ημέρες. Ωστόσο, το παρακάτω ασκησιολόγιο θα σε κάνει να δεις γρήγορα αποτελέσματα.

Ετοιμάσου λοιπόν να σφίξεις παντού, να κάψεις περιττό λίπος και να κάψεις τα πόδια σου.

Τι θα κάνεις

Δέκα λεπτά από το χρόνο σου είναι όλα κι όλα. Απλά δεν είναι ένα τυπικό 10λεπτο σαν όλα τα άλλα. Θα αφιερώσεις ένα λεπτό στην κάθε άσκηση και 30 δευτερόλεπτα στην ξεκούραση.

Πάρε χρονόμετρο και ξεκινάμε. Μετά από το καυτό αυτό δεκάλεπτο θα νιώθεις πτώμα αλλά πάνω από όλα καλά με τον εαυτό σου.

Προσοχή: Με το που τελειώσεις κάνε οπωσδήποτε διατάσεις.

1. Μπροστινές προβολές ποδιών (εναλλάξ το κάθε πόδι)

2. Πλάγιες προβολές ποδιών (εναλλάξ το κάθε πόδι)

3. Μπροστινές προβολές με άλμα (εναλλάξ το κάθε πόδι)

4. Push Ups

5. Άλμα επιτόπιο από θέση squat

6. Burpees (το άλμα μόλις 10 εκατοστά)

7. Ξανά-μανά μπροστινές προβολές ποδιών (εναλλάξ το κάθε πόδι)

8. Μισά Burpees

9. Squat κανονικά

10. Σανίδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.